Retourneren

 

Recht van retour
Wanneer u een online aankoop doet heeft u natuurlijk niet de mogelijkheid om het product goed te bekijken. Wij proberen u op de site altijd zo goed mogelijk te informeren en voor vragen kunt u altijd bij onze klantenservice terecht. Daarnaast heeft u bij online aankopen op onze site een zichttermijn van 14 dagen. Vanzelfsprekend zitten hier enkele voorwaarden aan verbonden.

Zichttermijn
Ik heb online een product besteld maar ik twijfel nog, mag ik het wel uitpakken/testen? Wanneer u online een product heeft besteld mag u deze uitpakken en uittesten voor zover dat nodig is. Wanneer u bijvoorbeeld een sneeuwketting heeft aangekocht mag u deze controleren op de juiste type/model, de juiste schakel dikte, etc. U mag zelfs deze ketting om uw band proberen en specificaties controleren. U mag het product echter NIET in gebruik nemen (rijden met de ketting om de band).

Retour sturen
Mochten wij u niet voldoende geïnformeerd hebben of bent u niet tevreden over het product. Dan kunt u het uiteraard retourneren. Dit gaat op de volgende manier:

Download ons retour formulier, print deze uit en vul hem compleet in, volg de stappen vermeld op dit formulier. Retour formulier . Vermeld altijd bij uw zending dat het een retour betreft en noteer het retournummer dat u van de klantenservice ontvangt. Retourzendingen die compleet en volgens het retour-formulier worden aangeleverd op het onderstaande adres zullen wij binnen 14 dagen na ontvangst van de retour zending afronden. Bij vragen kunt u altijd een mail sturen naar verkoop@harvestbv.nl of bellen naar 030-6777775. 

Harvest Automotive B.V.
T.a.v. Returns Center
De Wel 34
3871 MV Hoevelaken

Krijg ik automatisch mijn geld terug als ik mijn artikel retourneer?
Als u uw bestelling heeft geretourneerd en deze al betaald had, dan wordt het aankoopbedrag zo snel mogelijk naar u teruggestort mits er aan de volgende eisen wordt voldaan:

  • De retourgoederen dienen schoon, compleet en volledig werkend ingezonden.
  • Bij de geretourneerde goederen is het Retour formulier inbegrepen en er wordt aan de verpakkingseisen voldaan.

Indien u aan deze eisen voldoet en wij de retour tijdig ontvangen wordt het factuurbedrag teruggestort op de rekening waarmee u ook de bestelling heeft betaald. Dit zal gebeuren binnen enkele dagen na de retour met een maximum van 14 dagen.

Retour verzendkosten
Na retour sturen van producten met een geldige klacht en binnen het gestelde termijn zullen wij het complete factuurbedrag op uw betaalrekening terugstorten. Indien blijkt dat het om een zicht termijn gaat of dat de klacht onjuist is zullen wij de verzendkosten verrekenen met het credit bedrag. Gemaakte kosten voor het retour zendingen van bestelde producten zijn ten alle tijden voor eigen rekening. 

Garantie
Harvest-Automotive BV staat ervoor in dat de kwaliteit van de producten die wij verkopen voldoet aan onze beloftes. Wilt u echter aanspraak maken op garantie door een defect product? Dan kan dat natuurlijk ook. Vul het Retour formulier volledig in en stuur dit op, dan zetten wij de benodigde stappen om uw garantie te controleren en te voltooien.